DIENSTVERLENER

uitgelicht
Posted by:webmaster, maart - 28 - 2019

 

HANNEKE DEN HOED | DEN HOED ORGANIZING

PROFESSIONAL ORGANIZER EN BUDGETCOACH VOOR ZEELAND

Voor alle privésituaties geldt dat een goede balans in huis belangrijk is. Na een scheiding kan kan deze balans zoek zijn. Tijdens een echtscheiding verhuist er vaak één of beide partners. Kinderen krijgen er soms een tweede kamer bij. Een nieuw huis moet worden ingericht of de spullen moeten worden uitgezocht en verdeeld. Iedere situatie is weer anders.

 

Hanneke den Hoed is professional organizer en kan u tijdens dit proces, dat vaak emotioneel is, bijstaan. Een professional organizer is onpartijdig en streeft naar het creëren van een nieuwe structuur waarbij alle betrokkenen zich prettig voelen. Wanneer uw (nieuwe) woning goed georganiseerd is, geeft dat rust voor u en uw gezin rust. Zo ontstaat er meer tijd om u te richten op de andere zaken die horen bij deze nieuwe fase in uw leven.

 

Na een intakegesprek met u of met alle gezinsleden indien nodig of gewenst stelt zij een plan van aanpak op waarin uw doelen worden geformuleerd. Hanneke den Hoed helpt en begeleidt u in het proces de spullen uit te zoeken of verdelen, de verhuizing voor te bereiden of een nieuwe woning opnieuw in te richten.

 

De werkzaamheden zijn altijd maatwerk en stellen we in overleg vast. Samen werken we ernaar toe uw doelen te behalen. Soms zijn enkele bezoeken voldoende om alles op orde te brengen, soms is langdurige begeleiding of coaching nodig. Hanneke den Hoed u ook helpen bij het (re)organiseren van de privé administratie. Nazorg op lange termijn is altijd mogelijk.

 

Hanneke den Hoed is aangesloten de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) en de NVVBS (Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners). Hieraan zijn kwaliteitseisen verbonden.

 

VOOR MEER INFORMATIE EN HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK:

Den Hoed Organizing
Middenhofsingel 19
4388 AN Oost-Souburg

T  06-28410633
E  contact@denhoedorganizing.nl
W www.denhoedorganizing.nl

 

  • Share :