DIENSTVERLENER

uitgelicht
Posted by:webmaster, maart - 28 - 2019

 

HANNEKE DEN HOED | DEN HOED ORGANIZING

PROFESSIONAL ORGANIZER EN BUDGETCOACH VOOR ZEELANDDen Hoed Organizing

We weten allemaal dat het belangrijk is en toch is het regelen van de huishoudelijke financiën voor veel mensen een van hun minst favoriete bezigheden. Zeker in emotioneel zware tijden, zoals in een periode van echtscheiding, blijft de administratie vaak lang liggen. Er moet al zoveel worden geregeld en uw hoofd staat er niet naar.

 

Met alle gevolgen van dien. Stapels papieren, ongeopende enveloppen, onvindbare rekeningen, ongeopende e-mails in volle mailboxen en openstaande betalingen. Kortom, financiële chaos en mogelijk zelfs beginnende schuldenproblematiek. In deze toch al zware fase van uw leven kunt u deze problemen er niet meer bij hebben.

 

Ook kan de situatie zich voordoen dat de ene partner altijd de administratie heeft gedaan en dat na de scheiding blijkt dat de andere partner er niet voldoende toe in staat is dit zelfstandig te doen. Hanneke den Hoed kan dan helpen een goed georganiseerde administratie op te zetten. En indien gewenst coachen bij het bijhouden ervan.

 

Structuur aanbrengen in uw financiële administratie brengt u in ieder geval op dat vlak rust. En een goed georganiseerd systeem scheelt u op termijn in ieder geval tijd en vaak ook geld. Belangrijk, omdat na een scheiding alle partijen er vaak financieel op achteruit gaan. Als budgetcoach helpt Hanneke den Hoed u met het aanvragen van de tegemoetkomingen en toeslagen waarop u na de scheiding mogelijk recht heeft.

 

De werkzaamheden van Hanneke den Hoed zijn altijd maatwerk. Er wordt een plan van aanpak gemaakt voor uw (gezins)situatie. Samen werken we ernaar toe uw doelen te bereiken. Dit kan soms binnen enkele bezoeken maar ook door langdurige begeleiding of coaching. Indien gewenst kan Hanneke den Hoed u ook helpen bij het voorbereiden van een verhuizing, het uitzoeken en verdelen van uw spullen of het inrichten van uw nieuwe woning. Nazorg op lange termijn is altijd mogelijk.

 

Hanneke den Hoed is aangesloten bij de NVVBS (Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners) en bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). Hieraan zijn kwaliteitseisen verbonden.

 

VOOR MEER INFORMATIE EN HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK:

Den Hoed Organizing
Middenhofsingel 19
4388 AN Oost-Souburg

T  06-28410633
E  contact@denhoedorganizing.nl
W www.denhoedorganizing.nl

 

  • Share :