Ronald Zwolle Makelaars
MEER INFO OF VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK:


Ronald Zwolle Makelaars

T   0118-623420

E   mail@ronaldzwolle.nl

W  www.ronaldzwolle.nl

ronald zwolle | makelaar

 

Sinds 1985 is Ronald Zwolle Makelaars dagelijks actief in de makelaardij in Zeeland en daarbij is een schat aan ervaring opgebouwd. Onder andere voor het oplossen van duizenden woonuitdagingen, vaak ook bij relatievraagstukken. Onze werkzaamheden strekken verder dan alleen de zakelijke dienstverlening, ook al omdat niet alle relatie-beëindigingen rimpelloos verlopen en wij betrokken zijn om mensen met onze expertise uit lastige situaties te helpen. Bovendien werken wij volstrekt onafhankelijk, zowel financieel als qua binding aan een branchevereniging. Aankoopdienstverlening bieden wij in heel Nederland.
 

 

Wil je weten wat voor een woning je straks kunt kiezen?

Bij echtscheiding heb je ook te maken met de verdeling van het eigen woonhuis.

Hierbij komen tal van vragen naar boven zoals:

  • Wil één van de partners blijven wonen en is het überhaupt mogelijk voor diegene om de hypotheek over te nemen?
  • Wat is er mogelijk voor de vertrekkende partner?
  • Kan er een nieuwe woning worden aangekocht?
  • Is het mogelijk om een nieuwe hypotheek te krijgen, op basis van het eigen inkomen, met inbegrip van ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid van de oude woning?
  • Of ga je allebei op zoek naar een huurwoning?

Ook op het gebied van "huis en wonen" biedt Het Zeeuwse Scheidingshuis ondersteuning en deskundige hulp om tot de best mogelijke oplossing te komen.

 

 

Bij een adviesgesprek kun je laten bepalen:

  1. Hoeveel er te verdelen valt, dankzij een nauwkeurige taxatie. De makelaar verwijst je door naar de financieel adviseur.
  2. De financieel adviseur zal met je nagaan of één van beiden de ander kan uitkopen en of de vertrekkende partner een ander huis kan kopen. De financieel adviseur verwijst je terug naar de makelaar.
  3. Samen met de makelaar kun je vervolgens bespreken wat de opties zijn voor vervangende woonruimte.

 

Precieze kennis van de marktwaarde van jullie gezamelijke huis maakt helder welke opties je hebt.Immers, de marktwaarde minus de restschuld bepaalt de overwaarde. En dat is wat er van jullie gezamelijke huis te verdelen zal zijn.