Vanuit Verbinding naar Kracht
Huberdien Westerweele | coaching met paarden

 

Voor wie?
Als je relatie niet meer is wat je ervan verwacht, kunnen soms problemen op de leefgebieden het gevoel versterken; of gaan jullie scheiden en wil je voor jezelf, relatie en/of kinderen ondersteuning?

Dan kan coaching met behulp van paarden helpen als je niet lekker in je vel zit of als je het gevoel hebt tegen een muur op te lopen. Misschien heeft je lichaam al signalen gegeven: je hebt bijvoorbeeld last van vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaarheid of slapeloosheid. Medicijnen kunnen die signalen tijdelijk onderdrukken, maar ze nemen de oorzaak niet weg. Tijdens de sessies zoeken we samen met hulp van de paarden naar de kern van jouw klachten. Met behulp van de paarden laat ik je zien hoe je anders in het leven kunt staan of hoe je met je klachten kunt leren leven.

 

Wat is onze kracht?

PaardenKracht naar EigenKracht vergroot je kansen met:

  • Hoe ga ik om met relatieproblemen; 
  • Hoe doorbreek ik negatieve patronen;
  • Ik wil geen conflicten binnen mijn (samengesteld)gezin;
  • Hoe kan ik omgaan met boosheid, verdriet, machteloosheid, teleurgesteld, afgewezen, lusteloosheid en afgebrande gevoelens;
  • Last van slaapproblemen, stress of onzekerheid? Opnieuw je zelf ontdekken? Waar begin ik nu eigenlijk?
     

De zorgen?
Als er kinderen bij betrokken zijn, dan is wellicht de grootste zorg om hen. Wanneer gaat het goed met mijn kind? Hoe gaat mijn kind om met de verhuizing, verlies van vriendjes (vertrouwde omgeving). Kinderen hebben eigenlijk ook een plek nodig om er vrij over te kunnen praten. Het contact met dieren, jezelf kunnen zijn en je verhaal kwijt kunnen, zonder (ver)oordeel.

 

“Verandering ontstaat wanneer je wordt wie je bent en niet wanneer je probeert te worden wat je niet bent”
 

 

Hoe?
Coaching met behulp van paarden is een van de meest directe manieren van coaching. Het leidt in korte tijd naar de essentie van iemands behoefte. Schept inzicht in persoonlijke behoefte, of binnen relatie- en gezin. Coaching met behulp van paarden geeft je inzicht in hoe je in het leven staat: je krijgt een spiegel voor en ervaart meteen wat jouw gedrag met jezelf en met de mensen om je heen doet.
Coaching met behulp van paarden kun je alleen doen of met meerdere mensen, zowel voor volwassen, jongvolwassenen, pubers en jonge kinderen vanaf 8 jaar.

Vergoeding
Individuele begeleidingstrajecten kunnen worden ondersteund met een vergoeding vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en de Jeugdwet. Hiervoor is PaardenKracht naar EigenKracht aangesloten bij de CKZ.
Hoe een traject er precies uitziet, is afhankelijk van uw zorgvraag. Deze staat altijd centraal. De begeleiding vindt plaats binnen het kader van de WMO en de Jeugdwet.

MEER INFO OF VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK:


Paardenkracht naar Eigenkracht

Eendekotsweg 1B

4352 JD Gapinge

T   06 33742562

E   info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl 

W  www.paardenkrachtnaareigenkracht.nl