Notaris Van Goethem
cindy van goethem | notaris

 

Als je hebt besloten om te gaan scheiden, dient er heel wat geregeld te worden. Ik kan je hierin bijstaan door je scheiding van begin tot eind te regelen. Ik kan je onder meer helpen bij:
 

 • Het maken van een ouderschapsplan
 • Het berekenen van partner- en kinderalimentatie
 • De verdeling van de boedel
 • Afspraken maken over de woonsituatie
   

Ik treed als echtscheidingsnotaris op voor beide partijen en ben daarom neutraal en onafhankelijk. Hierdoor verloopt de afwikkeling van een echtscheiding veelal met wederzijds respect. Je staat niet tegenover elkaar, maar bent samen verantwoordelijk voor het, op harmonieuze wijze, uit elkaar gaan. Ook voor kinderen is het heel belangrijk dat een vechtscheiding wordt voorkomen. Ik kan je daarbij met mijn kennis en ervaring goed van dienst zijn. De afwikkeling door de echtscheidingsnotaris is kostenbesparend en efficiënt doordat de notaris ook meteen andere zaken voor je kan regelen. Ik kan je helpen met:
 

 • Het uitvoeren van de huwelijkse voorwaarden
 • Het aanpassen van de hypotheek aan de nieuwe woonsituatie
 • Het verevenen van pensioenrechten
 • De afwikkeling van het gezamenlijk bedrijf
 • Het aanpassen van uw testament(en)
   

Bovendien ben ik aangesloten bij www.echtscheidingsnotaris.nl. Dat is een organisatie die op een professionele manier alimentatieberekeningen maakt. Op die manier ben je altijd verzekerd van een juiste berekening. Ook kan ik er via die organisatie voor zorgen dat je zonder tussenkomst van een advocaat kunt scheiden. Ik leg je afspraken vast in een convenant en vervolgens zorg ik er voor dat het convenant met het verzoekschrift tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank.

 

Ik heb veel ervaring in de allround notarispraktijk met de nadruk op personen- en familierecht. Mijn kantoor kenmerkt zich door laagdrempeligheid en een snelle manier van werken.

MEER INFO OF VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK:


Notaris Van Goethem

Spoorweg 13

4561 XZ  Hulst

 

T   +31(0)114-312 821

E    info@notarisvangoethem.nl

W   www.notarisvangoethem.nl