>> Mentale diensten

Daan Dumon Tak - Dumon Tak Psychologie

 

Wanneer mensen een scheiding overwegen staat de wereld op z'n kop. Aan deze beslissing gaat vaak een lange periode van ruzies en veel verdriet vooraf. In deze hectische tijd word je geconfronteerd met jezelf. Allerlei vragen komen op: "hoe ga ik mijn leven opnieuw inrichten?", "doen we hier goed aan?", "is er misschien toch nog iets van te maken?", "had ik...?" Op zoek naar je nieuwe rol in het leven...

Dumon Tak Psychologie

Tjitske Bos - K+ Mediation en Counseling

 

"Hoe verliefd een stel in het gebin ook is, op den duur wordt bijna iedere relatie op de proef gesteld. Bij problemen binnen een relatie wordt al snel gesproken over een scheiding. Maar partners die zijn vastgelopen in hun relatie willen vaak helemaal niet scheiden. De liefde is er nog, maar ze vinden samen niet altijd de weg uit de impasse. Wij helpen je om duidelijk te krijgen wat voor jou, je partner en je kinderen het beste is..."

Veerle De Munck - Vanuit Verbinding naar Kracht

 

"Het is mijn MISSIE om van jou weer een krachtvrouw te maken. Dit is mijn specialisatie en daarom heb ik dus ook besloten om als rouwtherapeute enkel rond scheiding te werken en dus ook alleen met vrouwen. Naast therapie en coaching kunt u bij mij ook terecht voor verschillende Bars-behandelingen..."

Vanuit verbinding naar kracht
K+ Mediation en Counseling
gallery/tsjitske
gallery/veerle-klein

Judith Mangnus - Coaching & Begeleiding

 

"Een scheiding heeft grote invloed op het leven van je kind. Voor de meeste kinderen is het heel naar als hun ouders gaan scheiden. Als coach help ik kinderen de scheiding een plek te geven in hun leven. Ik wil dat een kind weer zelfvertrouwen krijgt, weer lekker in zijn vel gaat zitten en dat het een manier vindt om met de situatie om te gaan. Ik doe dat met behulp van paarden..."

Judith Mangnus Coaching en Begeleiding
gallery/judith mangnus-klein
gallery/daan-nieuw.jpg