>> Dienstverleners

Daan Dumon Tak - Dumon Tak Psychologie

 

"Wanneer mensen een scheiding overwegen staat de wereld op z'n kop. Aan deze beslissing gaat vaak een lange periode van ruzies en veel verdriet vooraf. In deze hectische tijd word je geconfronteerd met jezelf. Allerlei vragen komen op: "hoe ga ik mijn leven opnieuw inrichten?", "doen we hier goed aan?", "is er misschien toch nog iets van te maken?", "had ik...?" Op zoek naar je nieuwe rol in het leven..."

Dumon Tak Psychologie

Huberdien van Westerweele - Paardenkracht naar Eigenkracht

 

"Coaching met behulp van paarden helpen als je niet lekker in je vel zit of als je het gevoel hebt tegen een muur op te lopen. Misschien heeft je lichaam al signalen gegeven: je hebt bijvoorbeeld last van vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaarheid of slapeloosheid. Medicijnen kunnen die signalen tijdelijk onderdrukken, maar ze nemen de oorzaak niet weg. Tijdens de sessies zoeken we samen met hulp van de paarden naar de kern van jouw klachten. Met behulp van de paarden laat ik je zien hoe je anders in het leven kunt staan of hoe je met je klachten kunt leren leven...."

Paardenkracht naar Eigenkracht

Judith Mangnus - Coaching & Begeleiding

 

"Een scheiding heeft grote invloed op het leven van je kind. Voor de meeste kinderen is het heel naar als hun ouders gaan scheiden. Als coach help ik kinderen de scheiding een plek te geven in hun leven. Ik wil dat een kind weer zelfvertrouwen krijgt, weer lekker in zijn vel gaat zitten en dat het een manier vindt om met de situatie om te gaan. Ik doe dat met behulp van paarden..."

Judith Mangnus Coaching en Begeleiding

Michiel Krijger - Vici Advocaten

 

"Vici Advocaten heeft alle kennis in huis om je bij te staan bij alle juridische kwesties waarmee je in scheidingssituaties of daarna te maken kunt krijgen. Een echtscheiding is emotioneel erg moeilijk; dat is de reden waarom ik altijd probeer om het overzicht voor mensen te creëren en rust in de situatie te brengen terwijl we samen de praktische stappen doorlopen...

Vici Advocaten
Het Financiële Huis

Casey Xavier - Het Financiële Huis

 

"Het Financiële Huis helpt regelmatig in echtscheidingszaken waarin sprake is van een eigen woning waaraan meestal ook een hypotheek is verbonden. In dit soort gevallen krijg ik vaak de vraag die voor de hand ligt: wat te doen met het huis? Dit is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is..."